Categories
Cistella

Enviaments

Trams disponibles i horaris de lliurament

Andorra la Vella, Escaldes-Engordany , Encamp, La Massana, Ordino, Sant Julià de Lòria y Canillo

0930 - 2030


(*) En cas de condicions adverses (pluja, neu o altres condicions), els temps de lliurament es poden retardar. En aquests casos, el servei d’atenció al client es posarà en contacte amb el mateix per poder informar/acordar els nous terminis de lliurament.


Què succeeix si no estic a casa?

Hem ajustat els trams de lliurament de la comanda perquè sabem que el teu temps és molt important.

No obstant això, si et sorgeix algun imprevist i no podràs estar en el lloc indicat, si us plau, t'agraïm que ens avisis amb antelació.

Per a això, contacta'ns a través del telèfon d'atenció al client 880129 de dilluns a divendres de 10:00 a 13:00 y 16:00 a 18:00 hores excepte festius.

En els casos en què el repartidor arribi a l'adreça indicada i no pugui lliurar la comanda, et contactarem al telèfon que ens hagis indicat en el moment de realitzar la teva comanda. Si finalment no aconseguim lliurar la teva comanda en el dia previst, lamentablement haurem d'anul·lar el lliurament, i la comanda estarà a la seva disposició a la botiga.


Transport dels meus productes refrigerats

Els productes no refrigerats es transporten separats dels frescos que es mantenen a +5 graus. D'aquesta manera, podem assegurar que es manté la cadena de fred durant el transport de la teva comanda a casa.


Qui pot recollir la comanda?

Els nostres repartidors lliuren la comanda en l'adreça indicada en el moment de realitzar-la i la persona que estigui en el domicili pot recollir-la

No obstant això, s’ha de tenir en compte que no podem lliurar la comanda si no hi ha alguna persona present al domicili per a recollir-la.


Enviament de la comanda a una persona diferent del titular del pagament

Pots enviar la comanda a qui vulguis independentment de qui sigui el titular del pagament. La comanda es lliura en l'adreça que ens indiquis en fer la comanda.


Condicions de lliurament, on deixaran la meva comanda?

Els nostres repartidors lliuren la comanda en un únic punt dins del domicili, a una distància raonablement pròxima a la porta d'entrada.

Sempre es deixa la comanda dins del domicili, no sent possible deixar-lo a la porta ni en zones comunes per motius de seguretat.


Retard en la comanda

A Andorra 2000 sabem que el teu temps és molt important. Per això, farem tot el que estigui a la nostra mà per lliurar la teva comanda a l'hora acordada.

Si tens una comanda en camí, ha passat l'hora de lliurament i encara no hem arribat, si us plau, contacta amb nosaltres, a través del telèfon d'atenció al client 880129, perquè puguem solucionar la situació en el menor temps possible.


Cost de preparació i enviament

El cost de preparació i enviament per a totes les comandes és de 6,50€ IGI inclòs.


Lliurament en edificis sense ascensor o de difícil accés

En els casos en què hi hagi dificultats per accedir a l'adreça és important que ens ho comuniquis en l'apartat d’”indicacions sobre el lliurament”, dins de l'adreça de lliurament. D'aquesta manera, nosaltres podem organitzar el lliurament de la teva comanda per prestar-te millor servei possible.

Exemples de dificultat d'accés serien un edifici amb ascensor avariat, una urbanització sense intèrfon a la porta d'entrada, edificis amb escala de caragol, graons desnivellats o casos similars.

En els edificis sense ascensor, el lliurament en el mateix domicili està subjecte a les condicions de la finca.

En cas que hi hagi obstacles que dificultin el lliurament de la comanda o que posin en perill la integritat física del repartidor, Andorra 2000 es reserva el dret a no lliurar-lo buscant una altra alternativa de lliurament o, en última instància, anul·lant la comanda, procedint a la devolució de l'import corresponent.

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per proporcionar una millor experiència de navegació i un millor servei. A partir d'ara, en navegar per aquest lloc (en fer clic a qualsevol link), vostè accepta l'ús que puguem fer de les mateixes. Pot consultar la nostra política de privacitat per conèixer el motiu de l'ús de les cookies.